Samo najbolji prirodni sastojci...

Jojoba

Novija istraživanja pokazala su da jojobino ulje uspješno štiti od opekotina poslije sunčanja, jer u sebi sadrži prirodno sredstvo za zaštitu od sunca. Osim toga, prirodnim putem daje koži potrebnu vlažnost i tako smanjuje pojavu bora, pospješuje metabolizam i brže obnavljanje ćelija.

Makadamija

Ulje makadamije specifično je po neuobičajeno visokom udjelu palmitoleinske kiseline koja se nalazi u sastavu lipida mlade kože. Zbog niže viskoznosti brže se upija i bolje prodire u kožu. Sigurno je za njegu i najosjetljivije kože.

Zeleni čaj

Ekstrakt zelenog čaja uz snažno anti age i antioksidativno djelovanje posjeduje i protuupalno i regenerirajuće djelovanje, pa se redovito koristi i u anti age preparatima i u preparatima za njegu svih upalnih stanja kože.

Shea maslac

Jedinstvena kompozicija masnih kiselina, koje su izvor dubinske hidratacije za kožu. Svakoga dana, kada umivamo lice, mi osim nečistoća odstranjujemo i prirodna ulja koja koža luči, kako bi se zaštitila od vanjskih utjecaja. Shea maslac lako prodire kroz pore kože (za razliku od većine hidratantnih krema koje ostaju na površini kože, dajući joj masni odsjaj), njeguje ćelije kože dubinski i pruža joj zaštitu koju gubitkom vode i umivanjem ona gubi.

Vitamin E

Vitamin E pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti pa je vrlo dobar za osobe s izrazito suhom kožom. Pomiješan s  drugim uljima čini kožu propusnom i sposobnom zadržati više vlage. Posjeduje antioksidativna svojstva koja sprječavaju djelovanje slobodnih radikala te tako i oštećenja koja mogu nastati na koži. Ulje vitamina E 1 neutralizira učinke UV zraka koje su važan čimbenik u procesu preranog starenja kože. Izglađuje bore, čini kožu svježijom i sjajnijom zahvaljujući svojim regenerativnim svojstvima. Također potiče proizvodnju kolagena, vezivnog tkiva koji drži kožu elastičnom.

Close Menu